TECHNODAYS

Letošní, 7. ročník, veletrhu TECHNODAYS 2019 se koná 25.-27.4.2019, letos nově v prostorách Zimního stadionu ROCKNET ARÉNA.
Akci pořádá Okresní hospodářská komora Chomutov. Veletrh vzdělávání, prezentace podnikatelských subjektů a inovací probíhá ve dnech 25. až 27. dubna 2019. Sobota, poslední den veletrhu, je určena široké veřejnosti (včetně rodin s dětmi)

Prestižní veletrh TECHNODAYS, jedna z nejvýznamnějších akcí v Ústeckém kraji s vysokou návštěvností, nabízí možnost prezentovat podnikatelský subjekt a jeho nabídku, co do produktů, služeb i pracovních pozic.

Mezi vystavovateli je možné nalézt firmy a řemeslníky působící v regionu, Hospodářskou komoru ČR a IHK Chemnitz, stejně jako střední a vysoké školy.

Součástí této akce bylo vyhlášení výsledků soutěže pro žáky základních a středních škol MOST ZE ŠPEJLÍ. Jednotlivé týmy své modely nejprve zvážily, a poté proběhly zatěžovací zkoušky. Vyhrál most, který měl největší únosnost, unesl nejtěžší břemeno a zároveň byl lehký. Soutěž byla velmi napínavá. Všem soutěžícím děkujeme za účast v letošním ročníku a těšíme se na další. Ceny byly předány ředitelkou OHK.